Română English Français

Noutăţi şi comunicate

Procedură de susținere a examenului de Licență – sesiunea iulie 2020

marți , 30 iunie 2020
marți , 30 iunie 2020 (actualizat)
1. Susținerea examenului de licență se va face pe platforma Webex. Examinarea se va face de către una din cele patru comisii. Datele de identificare a ședinței Comisiilor vor fi afișate în timp util pe platforma https://elearning.law.uaic.ro
2. Candidații vor susține examenul conform programării postate pe platforma https://elearning.law.uaic.ro
3. Candidații sunt rugați să își seteze contul propriu de Webex cu datele de identificare: Nume_Prenume_promoția.
4. Candidații vor accesa ședința de susținere, la adresa comunicată, cu 60 de minute înainte de ora din anunț și vor aștepta în ante-cameră să fie invitați în fața comisiei. Intrarea în sesiunea de lucru se va face cu camera și microfonul pornite.
5. În sesiunea de lucru, în prezența Comisiei (și a doi colegi), candidatul se va prezenta cu carnetul de student ori cartea de identitate, pe care le va orienta spre cameră.
6. După identificare, candidatul va alege din biletele disponibile afișate pe ecranul ședinței un număr de bilet.
7. Secretarul comisiei va deschide fișierul și candidatul va lua cunoștință de subiectele de tratat.
8. Candidatul va pregăti subiectele în timpul de lucru (aproximativ 10 minute); în tot acest timp va rămâne permanent în ședință, cu microfonul pornit și camera îndreptată spre spațiul său de lucru. Candidatul care pregătește răspunsul se va asigura că nu deranjează candidatul care răspunde!
9. Când va fi invitat de secretarul de comisie, candidatul va expune liber cunoștințele sale despre cele două subiecte (aproximativ 10 minute).
10. După expunerea subiectelor și după ce candidatul va fi răspuns la eventualele întrebări, Comisia va delibera (cu microfonul ședinței oprit). Nota stabilită se va comunica candidatului de către secretarul de comisie pe chat privat.
11. După comunicarea notei, se va proceda la partea a doua a examinării și anume prezentarea lucrării.
12. Candidatul va expune liber discursul său despre lucrarea de licență.
13. La finalizarea prezentării și după ce candidatul va fi răspuns la eventualele întrebări, Comisia va delibera (cu microfonul ședinței oprit). Nota stabilită (pentru proba a doua și nota finală) se va comunica candidatului de către secretarul de comisie pe chat privat.
14. Candidatul va părăsi ședința după primirea notei, urmând ca în ședință să fie introdus următorul candidat. Ultimii trei candidați vor rămâne logați până la finalizarea probei.

15. Mult succes!Facultatea de Drept
.

B-dul Carol I nr. 11, cod 700506, IAŞI
Secretariat cursuri IF:
+40 232 201058
+40 232 201158
Fax: +40 232 201858
Secretariat cursuri IFR:
+40 232 201272
Fax: +40 232 201872


Copyright Facultatea de Drept, IAŞI , 2020
Server-ul a generat răspunsul în 0.0200 sec.